Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g de fromage panela (fromage frais mexicain), en morceaux
nebo 200 g de feta, en morceaux - 300 g d'oignons, coupés en deux
- 500 g de tomates, en morceaux
- 30 g d'huile
-
2
cubes de bouillon (pour 0,5l)
nebo 2 c. à café bombées de pâte de bouillon de légumes, faite maison - 100 g de filet de poitrine de poulet, sans peau, en morceaux (3-4 cm)
-
30
g de sucre panela, en morceaux (voir conseils)
nebo 30 g de sucre brun -
20 - 30
g de piments chipotle, en conserve (voir conseils)
nebo 1 piment frais, épépiné et haché - 2 feuilles de laurier séchées
- 18 tostadas mexicaines (tacos)
- 250 g de crème aigre, tout type
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2417 kJ / 576 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blancs de poulet à la pizzaiola
55min
Curry de poulet Thaï rapide
40 min
Pâtes grecques au saumon et aux épinards
40 min
Poulet au garam masala
50min
Coleslaw
10 min
Quiche de poulet à la tomate et au basilic
1 godz.
Pilaf de riz sauvage au porc
1 godz. 10 min
Spaghetti carbonara
40 min
Tarte au poulet méditerranéenne
50min
Risotto bolognaise
45 min
Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes
50min
Pâtes en sauce épicée aux carottes et aux noix de cajou
20min