Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 克 粉質馬鈴薯 ,中型,修除頭尾,若使用大型馬鈴薯,修切成可放入進料口的圓柱型
- 水 ,浸泡用
-
1
茶匙 香蒜粉
nebo 1 茶匙 洋蔥粉 - 1 茶匙 乾燥巴西利
- ½ 茶匙 煙燻紅椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- 2 粒 蒜頭
- 5 克 新鮮巴西利葉
- 150 克 優格,任一種類
- 20 克 美乃滋
- 20 克 番茄醬
- 1 小撮 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 625 kJ / 149.4 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 265.2 mg