Zařízení & příslušenství
Jalá
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
20 rebanadas
Suroviny
-
10 g de levadura de panadería deshidratada instantánea
-
280 g de agua
-
1 huevo
-
75 g de aceite de girasol y un poco más para engrasar el bol
-
50 g de azúcar
-
800 g de harina 0000
-
1 cucharada rasa de sal fina
-
1 huevo ligeramente batido
-
1 cucharada colmada de semillas de sésamo tostado
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 rebanada
Sodík
362.2 mg
Protein
4.2 g
Kalorie
830.7 kJ /
198.5 kcal
Tuk
4.9 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
34.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cocina Judía
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní