Bolo de chocolate e frutos secos sem glúten

5.0 3 rating
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
12 fatias

Suroviny

Bolo
  • ovos
    6
  • sal
    1 pitada de
  • amêndoa c/ pele
    100 g
  • noz
    100 g
  • avelã c/ pele
    100 g
  • cacau em pó
    20 g
  • açúcar
    80 g
  • manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
    150 g
Creme de avelã e cacau
  • açúcar
    100 g
  • cacau em pó
    30 g
  • pasta de avelã s/ glúten
    50 g
  • queijo-creme
    100 g
  • Mistura de frutos secos q.b. p/ guarnecer, picada grosseiramente

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fatia

Sodík 79.4 mg
Protein 9.4 g
Kalorie 1678.8 kJ / 401.2 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 10.5 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...