Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g bochechas de porco
- 200 g vinho tinto
- 4 dentes de alho
- ½ ramo de alecrim
- 1 folha de louro
- 1 pitada de pimenta
- 3 cravinhos
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 150 g polpa de tomate
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3923 kJ / 939 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 67 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Recheio de porco lento
5 Std. 30 Min
Frango em vinho tinto
6 godz.
Nacos de vitela no pão
6h 30min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1 Std. 45 Min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20min
Guisado de vitela em slow cooking
2h 10 min
Ossobuco
5h 15min
Burras em vinho tinto
12 godz. 55 min
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
9 godz.
Lemon curd
20min
Bochechas de porco
9h 10min
Perna de peru com puré de maçã
11h 30min