Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g bochechas de porco
- 200 g vinho tinto
- 4 dentes de alho
- ½ ramo de alecrim
- 1 folha de louro
- 1 pitada de pimenta
- 3 cravinhos
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 150 g polpa de tomate
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3923 kJ / 939 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 67 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bochechas de porco
9h 10min
Menu: Sopa de caril com cogumelos asiáticos; Espetadas de frango e pimentos com arroz
Žádné hodnocení
Recheio de porco lento
5 Std. 30 Min
Nacos de vitela no pão
6h 30min
Menu: Carne guisada com bolinhos de pão a vapor; Mini cheesecakes
2h 10min
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8h 45min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2h 45min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5 Std. 20 Min
Sopa de peixe XL
1 godz. 5 min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Rabo de boi
16hod.
Burras em vinho tinto
12h 55min