Zařízení & příslušenství
Veganské croissanty s pomerančovou kůrou
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
12 kusů
Suroviny
-
pomerančová kůra z jednoho pomeranče
-
70 gramů hnědého cukru
-
180 gramů vody
-
10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
380 gramů hladké mouky
-
100 gramů margarínu bez laktózy na kousky
-
1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu
-
chlebová mouka na pomoučení
-
1 polévková lžíce sójového nápoje
-
1 - 2 špetky hnědého cukru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
66.4 mg
Protein
4.2 g
Kalorie
838.2 kJ /
200.3 kcal
Tuk
7.2 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
29.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Všichni jsme jedineční - Manifesto
24 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chlebové tyčinky opečené na klacku na ohni
Žádné hodnocení
Chobotnice s cuketovým krémem
Žádné hodnocení
Datlovo-jablečný koláč bez lepku
45min.
Carpaccio z červené řepy (TM6)
Žádné hodnocení
Hummus
5min.
Asijská risottata s nudlemi a zeleninou
30min.
Veganská polévka z hlívy ústřičné
40min.
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10min.
Pečená růžičková kapusta s tahini-tvarohovým dipem
40min.
Bezlepkový chlebíček s datlemi a jablky
1hod. 30min.
Toastový chléb (bez lepku)
14hod.
Perník bez lepku a laktózy
45min.