Zařízení & příslušenství
Veganské croissanty s pomerančovou kůrou
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
12 kusů
Suroviny
-
pomerančová kůra z jednoho pomeranče
-
70 gramů hnědého cukru
-
180 gramů vody
-
10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
380 gramů hladké mouky
-
100 gramů margarínu bez laktózy na kousky
-
1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu
-
chlebová mouka na pomoučení
-
1 polévková lžíce sójového nápoje
-
1 - 2 špetky hnědého cukru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
66.4 mg
Protein
4.2 g
Kalorie
838.2 kJ /
200.3 kcal
Tuk
7.2 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
29.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Všichni jsme jedineční - Manifesto
24 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Datlový nápoj z ovesného mléka
20min
Tvarohovo-krupicové nočky s borůvkovým přelivem
1h
Vegetariánské karbanátky
1h 10min
Cookies z rýžové mouky s kousky čokolády (bez lepku)
1h 35min
Veganské čočkové palačinky
3h 40min
Jogurtové low carb nanuky s lesním ovocem
8h 10min
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Nessuna valutazione
Bezlepkový chlebíček s datlemi a jablky
1h 30min
Zelený ombre dort
3h
Hummus
5min
Datlovo-ořechové kuličky
20min
Křupavý chléb bez lepku
3h