Veganské croissanty s pomerančovou kůrou

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
12 kusů

Suroviny

  • pomerančová kůra z jednoho pomeranče
  • 70 gramů hnědého cukru
  • 180 gramů vody
  • 10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
  • 380 gramů hladké mouky
  • 100 gramů margarínu bez laktózy na kousky
  • 1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu
  • chlebová mouka na pomoučení
  • 1 polévková lžíce sójového nápoje
  • 1 - 2 špetky hnědého cukru

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 kus

Sodík 66.4 mg
Protein 4.2 g
Kalorie 838.2 kJ / 200.3 kcal
Tuk 7.2 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 29.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...