Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 35 gramů zelené papriky
- 50 gramů žluté cibule
- 35 gramů rajčat, drcených
- 1 stroužek česneku
- 1 čajová lžička dužiny nakládané červené papriky (volitelně)
- 300 gramů brambor, na kostičky (3 x 3 cm)
- 150 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- 100 - 120 gramů čerstvého tuňáka, na kousky (3 x 3 cm)
- 2 snítky čerstvé petržele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1111 kJ / 266 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 26.1 g
- Tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1h 5 min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 min
Citrónový sorbet se zeleným čajem
6sa 15 dk
Paprika a pórek s balzamikem
30 dk
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 min
Teplý kuřecí salát se sýrem
26 Min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 dk
Kuřecí salát se špaldou
1 godz. 15 min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50 min
Ratatouille
40 min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25 min