Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 35 gramů zelené papriky
- 50 gramů žluté cibule
- 35 gramů rajčat, drcených
- 1 stroužek česneku
- 1 čajová lžička dužiny nakládané červené papriky (volitelně)
- 300 gramů brambor, na kostičky (3 x 3 cm)
- 150 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- 100 - 120 gramů čerstvého tuňáka, na kousky (3 x 3 cm)
- 2 snítky čerstvé petržele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1111 kJ / 266 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 26.1 g
- Tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masové kuličky ve španělské omáčce
30 min
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45 min
Pórkový dort (Porreetorte)
1h 30 min
Avokádo plněné tuňákem
10min
Paprika a pórek s balzamikem
30 min
Krůtí lízátka s rajčatovou omáčkou
50 min
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Středomořský kuřecí koláč
50 min
Ciderová sangría
Žádné hodnocení
Tresčí minifishcakes s hráškem
1h 10min
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1 godz.
Krůtí kuličky se špenátem
40 min