Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 35 gramů zelené papriky
- 50 gramů žluté cibule
- 35 gramů rajčat, drcených
- 1 stroužek česneku
- 1 čajová lžička dužiny nakládané červené papriky (volitelně)
- 300 gramů brambor, na kostičky (3 x 3 cm)
- 150 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- 100 - 120 gramů čerstvého tuňáka, na kousky (3 x 3 cm)
- 2 snítky čerstvé petržele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1111 kJ / 266 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 26.1 g
- Tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1 Std. 30 Min
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20 min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Keine Bewertungen
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 Min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 Min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 Min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9h 30min
Dušené králičí kousky
1 Std.
Guláš se středozemní zeleninou
1 Std. 30 Min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 Min
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1 Std.