
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 35 gramů zelené papriky
- 50 gramů žluté cibule
- 35 gramů rajčat drcených
- 1 stroužek česneku
- 1 čajová lžička dužiny nakládané červené papriky (volitelně)
- 300 gramů brambor na kostičky (3 x 3 cm)
- 150 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- 100 - 120 gramů čerstvého tuňáka na kousky (3 x 3 cm)
- 2 snítky čerstvé petržele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 266 kcal / 1111 kJ
- Protein
- 17.6 g
- Tuk
- 10.1 g
- Sacharidy
- 26.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40min
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20min
Sicilské purpetti fúze
1hod.
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min
Ryba po řecku
35min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
Růžové fusilli
30min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25min
Kuře alla cacciatora
50min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min
Sekaná plněná špenátem a sýrem
1hod. 15min