Zařízení & příslušenství
Tuňák s bramborem po baskicku
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
15 gramů extra panenského olivového oleje
-
35 gramů zelené papriky
-
50 gramů žluté cibule
-
35 gramů rajčat drcených
-
1 stroužek česneku
-
1 čajová lžička dužiny nakládané červené papriky (volitelně)
-
300 gramů brambor na kostičky (3 x 3 cm)
-
150 gramů vody
-
½ čajové lžičky soli
-
100 - 120 gramů čerstvého tuňáka na kousky (3 x 3 cm)
-
2 snítky čerstvé petržele
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17.6 g
Kalorie
1111 kJ /
266 kcal
Tuk
10.1 g
Vláknina
3.5 g
Sacharidy
26.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jsme dva!
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny s hráškem a sýrem cottage
25min.
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1hod.
Růžové fusilli
30min.
Rybí guláš s krevetami
45min.
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40min.
Kuřecí salát s pekanovými ořechy a medem
35min.
Marocká kuřecí stehna
1hod. 40min.
Teplý kuřecí salát se sýrem
25min.
Špaldoví medvídci s mandlí
1hod. 10min.
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1hod.
Cuketové lasagne s mletým masem
50min.
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min.