Zařízení & příslušenství
Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 40min.
8 porce
Suroviny
Marináda na maso
-
6 - 8 kuřecích stehen, s kůží a kostí
-
3 stroužky česneku
-
30 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
-
200 gramů konzervovaného ananasu v plátcích, scezeného (zachovejte šťávu)
-
1 čajovou lžičku kuřecí dochucovací pasty
-
20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
-
20 gramů oleje
-
60 gramů kečupu
-
50 gramů sójové omáčky
-
20 gramů omáčky sriracha
-
50 gramů medu
-
1 čajová lžička soli
Grilování a servírování
-
8 - 10 plátků bílého chleba, toastového pro podávání
-
8 - 10 plátků sýra jakéhokoliv typu
-
petrželová nať nakrájené, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
1111.4 mg
Protein
33.6 g
Kalorie
2312.1 kJ /
552.6 kcal
Tuk
33.6 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
9.3 g
Sacharidy
28.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso na grilu
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1hod. 10min.
Sýrové soufflé
35min.
Baklava Cheesecake
3hod. 30min.
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12hod.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Žádné hodnocení
Losos s citrónovou holandskou omáčkou, chřestem a rýží
Žádné hodnocení
Tex mex tortilly s trhaným vepřovým masem a černými fazolemi
1hod. 20min.
Kubánské picadillo
50min.
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1hod. 15min.
Soljanka z DDR
1hod. 30min.
Kuřecí paličky v medovo-hořčičné marinádě s bramborovou kaší s pórkem
1hod.