Zařízení & příslušenství
Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 40min.
8 porce
Suroviny
Marináda na maso
-
6 - 8 kuřecích stehen, s kůží a kostí
-
3 stroužky česneku
-
30 gramů čerstvého zázvoru na plátky (2 mm)
-
200 gramů konzervovaného ananasu v plátcích, scezeného (zachovejte šťávu)
-
1 čajovou lžičku kuřecí dochucovací pasty
-
20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
-
20 gramů oleje
-
60 gramů kečupu
-
50 gramů sójové omáčky
-
20 gramů omáčky sriracha
-
50 gramů medu
-
1 čajová lžička soli
Grilování a servírování
-
8 - 10 plátků bílého chleba, toastového pro podávání
-
8 - 10 plátků sýra jakéhokoliv typu
-
petrželová nať nakrájené, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
1111.4 mg
Protein
33.6 g
Kalorie
2312.1 kJ /
552.6 kcal
Tuk
33.6 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
9.3 g
Sacharidy
28.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso na grilu
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kari nudle s vepřovým masem
45 min.
Pikantní guláš na černém pivu
Nu există evaluări
Orientální marináda
5 min.
Masové špízy v omáčce s rýží
1h 45 min.
Massaman curry s kuřecím masem
1h 40 min.
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
10 min.
Malinovo-kokosové řezy s bílou čokoládou
4h
Novoroční bigos
55 min.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2h
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40 min.
Sušenková bábovka s čokoládou (bez lepku)
35 min.
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1h 5 min.