Spicy Beef with Red Peppers

5.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • Spanish onion cut into pieces
    1 ½ oz
  • fresh parsley leaves and tender stems
    3 - 4 sprigs
  • olive oil
    1 oz
  • red bell peppers cut into pieces (approx. 1 in.)
    10 ½ oz
  • canned chopped tomatoes
    3 ½ oz
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • brown sugar
    2 tsp
  • dried red chili flakes
    2 pinches
  • veal meat rump or tenderloin
    16 - 17 ½ oz
  • ground black pepper to season, to taste

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 687.5 mg
Protein 25.3 g
Kalorie 967.7 kJ / 231.3 kcal
Tuk 10.3 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 8.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...