Zařízení & příslušenství
韩式炸鸡
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 10min.
4 人份
Suroviny
腌制
-
蒜头2 瓣
-
姜 去皮,切小块10 克
-
面粉70 克
-
玉米淀粉20 克
-
泡打粉1 茶匙
-
盐2 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鸡翅膀 或鸡翅根1000 克
蘸酱
-
蒜头5 瓣
-
姜 去皮,切小块10 克
-
白砂糖40 克
-
米醋60 克
-
蜂蜜60 克
-
韩式辣椒酱30 - 50 克
-
番茄酱30 克
-
生抽15 克
-
芝麻油15 克
-
油 油炸用适量
-
芝麻 装饰用1 汤匙
-
葱 切葱花2 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2118.4 mg
Protein
48.6 g
Kalorie
3120.9 kJ /
745.9 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
11.1 g
Sacharidy
50.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
世界
34 recepty/-ů
Čína
Čína