Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache

5.0 1 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 6hod. 10min.
12 pieces

Suroviny

White Chocolate Ganache
  • white chocolate small pieces or callets
    250 g
  • whipping cream
    125 g
Raspberry Filling
  • raspberries
    300 g
    300 g frozen raspberries
  • caster sugar
    30 g
Craquelin
  • unsalted butter diced, soft
    80 g
  • Demerara sugar
    70 g
  • plain flour
    80 g
Choux
  • water
    250 g
  • unsalted butter diced
    90 g
  • caster sugar
    10 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • plain flour
    150 g
  • medium eggs
    4
Whipped Ganache
  • mascarpone cold
    250 g
Assembly
  • icing sugar (volitelně) for dusting

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 231.9 mg
Protein 7.7 g
Kalorie 2102.3 kJ / 502.5 kcal
Tuk 35.2 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 20.8 g
Sacharidy 40.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...