Zařízení & příslušenství
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
Příprava 35min.
Celkový 6hod. 10min.
12 pieces
Suroviny
White Chocolate Ganache
-
white chocolate small pieces or callets250 g
-
whipping cream125 g
Raspberry Filling
-
300 g frozen raspberriesraspberries300 g
-
caster sugar30 g
Craquelin
-
unsalted butter diced, soft80 g
-
Demerara sugar70 g
-
plain flour80 g
Choux
-
water250 g
-
unsalted butter diced90 g
-
caster sugar10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
plain flour150 g
-
medium eggs4
Whipped Ganache
-
mascarpone cold250 g
Assembly
-
icing sugar (volitelně) for dusting
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
231.9 mg
Protein
7.7 g
Kalorie
2102.3 kJ /
502.5 kcal
Tuk
35.2 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
20.8 g
Sacharidy
40.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
HongKong Style Soy Braised Chicken
Žádné hodnocení
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2hod. 30min.
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13hod. 10min.
Raspberry and Vanilla Éclairs
2hod.
Coconut Bao with Prawns
1hod. 40min.
Triple Chocolate Muffins
50min.
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2hod. 10min.
Mexican pulled pork
28hod. 10min.
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min.
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2hod. 10min.
Polish Doughnuts (Pączki)
1hod. 20min.
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2hod. 30min.