Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crème Pâtissière
- 500 g whole milk
- 70 g caster sugar
- 40 g cornflour
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp vanilla bean paste
Choux Pastry
- 150 g water
- 80 g unsalted butter, diced
- 15 g caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 120 g plain flour
- 3 medium eggs
Assembly and Icing
- 250 g icing sugar
- 2 - 3 Tbsp water, hot
- food colouring paste, pink, as desired
- 2 Tbsp freeze-dried raspberries, for decoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 793 kJ / 190 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 29.1 g
- Tuk
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 Std. 45 Min
Profiteroles
2h 15min
Choux Pastry
2h
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50 min
Chocolate Bourbons
45min
Crème Pâtissière
15min
Crème Pâtissière
15min
Red Velvet Cake
1h 20 min
Pink and White Macarons
1h 30min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Chocolate Macarons
25 godz. 30 min
Mango Swiss Roll
40min