Zařízení & příslušenství
蘆筍花椰菜蘑菇飯
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭 切薄片1 粒
-
甜椒 (任一種類) 切塊,約 2-3 公分150 - 180 克
-
新鮮蘑菇 一切四100 克
-
橄欖油20 克
-
100 克 冷凍四季豆綠蘆筍 切段,約2-3 公分100 克
-
綠花椰菜,切小朵150 克
-
番茄 切丁100 克
-
紅椒粉 (volitelně)1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)1
-
水200 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
611.1 mg
Protein
10.4 g
Kalorie
1486.2 kJ /
356 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
11.6 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
71.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
慶祝你的獨一無二
26 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
起司辣炒年糕
35min.
蝦仁咖哩炒飯
1hod. 10min.
韓式皇家炒年糕
45min.
整顆蕃茄飯
45min.
素高麗菜飯
1hod.
蕃茄蔬菜通心粉
45min.
咖哩叻沙麵
55min.
櫻花蝦炒飯
1hod.
味噌菠菜義大利麵(TM6 & TM5)
45min.
奶油鮭魚細扁麵
Žádné hodnocení
番茄肉醬義大利麵
Žádné hodnocení
白酒蛤蜊義大利麵
Žádné hodnocení