麻油雞
TM5 TM6

麻油雞

3.7 (29 hodnocení)

Suroviny

  • 80 克 老薑 ,切片
  • 30 克 黑麻油
  • 800 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
  • 500 克 米酒
  • 200 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2279 kJ / 544 kcal
Protein
36.94 g
Sacharidy
1.24 g
Tuk
21.33 g
Vláknina
0.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty