Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 克 老薑 ,切片
- 30 克 黑麻油
- 800 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
- 500 克 米酒
- 200 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2279 kJ / 544 kcal
- Protein
- 36.94 g
- Sacharidy
- 1.24 g
- Tuk
- 21.33 g
- Vláknina
- 0.4 g