麻油雞

麻油雞

3.5 31 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 老薑 切片
    80 克
  • 黑麻油
    30 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
    800 克
  • 米酒
    500 克
  • 200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 36.94 g
Kalorie 2279 kJ / 544 kcal
Tuk 21.33 g
Vláknina 0.4 g
Sacharidy 1.24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...