無麩質椰棗蘋果蛋糕

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
16 片

Suroviny

  • 橄欖油 抹油用
  • 糙米
    240 克
    240 克 短梗米
  • 去核椰棗
    100 克
  • 蘋果 (任何種類) 削皮,去籽,切大塊
    140 克
  • 無麩質泡打粉
    1 ½ 茶匙
  • 小蘇打
    1 茶匙
  • 洋車前子粉
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 核桃仁
    80 克
  • 4 顆
  • 100 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 片

Sodík 201.8 mg
Protein 3.4 g
Kalorie 723 kJ / 172 kcal
Tuk 8.4 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 22.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše