Quiche Lorraine

4.6 54 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
8 slices

Suroviny

  • Gruyère cheese (volitelně) cut into pieces
    2 oz
Pastry
  • unsalted butter cold and cut into pieces, plus extra to grease
    3 oz
  • all-purpose flour plus extra to dust
    6
  • salt
    ½ tsp
  • cold water
    2 oz
Filling
  • cubed bacon (see Tip)
    7 oz
  • large eggs
    4
  • whole milk
    2 oz
  • crème fraîche
    3 ½ oz
    3 ½ oz cream
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 441.3 mg
Protein 10.2 g
Kalorie 1397.6 kJ / 334 kcal
Tuk 24.6 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 11.4 g
Sacharidy 17.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...