
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g farinha de trigo 00
- 250 g água gelada
- 60 g cubos de gelo
- 15 g azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar
- 12 g sal
-
2
g fermento biológico seco
nebo 6 g fermento biológico fresco
- Nutriční hodnoty
- na 3 porções
- Kalorie
- 1959.1 kcal / 8196.9 kJ
- Protein
- 52.3 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 382.3 g
- Vláknina
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Sodík
- 4674.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sorvete de fruta com iogurte
5min
Peito de peru com molho de romã
6hod.
Risoto de pera com gorgonzola
30min
Risoto de alcachofra com presunto Parma
30min
Missoshiru
Žádné hodnocení
Molho quatro queijos
20min
Molho de maracujá
12min
Molho de alcaparras
Žádné hodnocení
Pão pizza
2hod. 30min
Café em pó
10min
Maionese com ovos aquecidos
10min
Molho de tomate
35min