Massa de pizza napoletana

Massa de pizza napoletana

4.0 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 24hod.
3 porções

Suroviny

  • farinha de trigo 00
    500 g
  • água gelada
    250 g
  • cubos de gelo
    60 g
  • azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar
    15 g
  • sal
    12 g
  • fermento biológico seco
    2 g
    6 g fermento biológico fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 3 porções

Sodík 4674.7 mg
Protein 52.3 g
Kalorie 8196.9 kJ / 1959.1 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 14 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 382.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...