Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g farinha de trigo 00, mais q. b. para polvilhar
- 250 g água gelada
- 60 g cubos de gelo
- 15 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar e servir
- 12 g sal
-
2
g fermento biológico seco
nebo 6 g fermento biológico fresco - 150 g molho de tomate
- 540 g linguiça calabresa, em fatias, aprox. 3 unidades
- 90 g queijo parmesão ralado
- Nutriční hodnoty
- na 18 fatias
- Kalorie
- 15246.1 kJ / 3643.9 kcal
- Protein
- 172.7 g
- Sacharidy
- 400.7 g
- Tuk
- 194.9 g
- Nasycený tuk
- 64.5 g
- Vláknina
- 16.3 g
- Sodík
- 14184.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolinhos de salmão defumado
Žádné hodnocení
Molho gastric de frutas vermelhas
Žádné hodnocení
Frango picado com polenta
45 min
Framboesa Spritz
Žádné hodnocení
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30 min
Salada de melão com presunto cru
Žádné hodnocení
Torta de ricota e goiabada
5óra
Picadinho
40 min
Suco cítrico com capim-santo
Žádné hodnocení
Massa para coxinha
30 min
Quentão
35 min
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1h 25 min