Kompatibilní verze
Panetone recheado com trufa de chocolate e cerejas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g gotas de chocolate meio amargo
- 40 g água
- 100 g leite integral
- 15 g fermento biológico seco
- 50 g açúcar demerara
- 310 g farinha de trigo
- 1 ovo médio
- 50 g manteiga sem sal, em temperatura ambiente
- 1 c. chá de essência de panetone
- ½ c. chá de sal marinho
- 250 g chocolate meio amargo, picado
- 200 g creme de leite fresco (equiv. a 1 caixinha)
- 60 g cerejas em calda, escorridas
- Nutriční hodnoty
- na 10 fatias
- Kalorie
- 16143 kJ / 3862 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 514 g
- Tuk
- 196 g
- Nasycený tuk
- 96 g
- Vláknina
- 24 g
- Sodík
- 260 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Missoshiru
Žádné hodnocení
Panetone de cranberry e chocolate
5 Std. 25 Min
Bolo de carne
1 Std. 5 Min
Chipa
30 min
Caipirinha de tangerina
10 Min
Suco cítrico com capim-santo
Žádné hodnocení
Escondidinho de carne seca
1 Std. 55 Min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1 Std.
Batata recheada
1 Std. 50 Min
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Pão de batata recheado
1 Std. 25 Min
Frango desfiado com molho de tomate (tinga de pollo)
30 min