Zařízení & příslušenství
橙香蔓越莓餅乾
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
36 片
Suroviny
-
奶油 切塊200 克
-
冰糖粉70 克
-
柳橙皮屑 約 2 顆柳橙的量,以細齒刨刀取下(詳見要訣)5 克
-
蛋黃2 顆
-
香草精 (volitelně)¼ 茶匙
-
中筋麵粉285 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蔓越莓乾80 克
-
南瓜籽 原味60 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Sodík
20.3 mg
Protein
1.1 g
Kalorie
369.8 kJ /
88.4 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
10.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
聖誕手做點心
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan