Zařízení & příslušenství
薑味櫻桃巧克力餅乾
Příprava 20min.
Celkový 40min.
20 片
Suroviny
-
黑糖150 克
-
可可粉2 大匙
-
乾薑粉 (依個人口味調整)1 - 2 茶匙
-
肉桂粉 (依個人口味調整)½ - 1 茶匙
-
鹽¾ 茶匙
-
奶油 切塊,室溫軟化85 克
-
油2 大匙
-
蛋1 顆
-
中筋麵粉225 克
-
小蘇打粉1 ¾ 茶匙
-
櫻桃乾75 克
-
牛奶巧克力 一般市售巧克力,剝成塊狀75 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Sodík
207.6 mg
Protein
2 g
Kalorie
629 kJ /
150.3 kcal
Tuk
6.4 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sacharidy
21.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
聖誕手做點心
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan