Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 250 - 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 100 g flüssige Hühnerbrühe
- 50 g Weißwein, trocken
- 100 g Sahne
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- 1 Prise Salz und etwas mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 400 - 500 g Hähnchenbrust, in Würfeln (ca. 2-3 cm)
- 140 g Wasser und mehr zum Kochen
- 350 - 500 g Bandnudeln
- 20 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4007 kJ / 958 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 1191 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 menit
Hähnchen-Spinat-Ragout mit getrockneten Tomaten
30 min
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1j
Pastitsio
1j 30 menit
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Caesar-Nudelsalat
35 Min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 min
Gnocchi mit Chicken-Alfredo-Sauce
25 min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1j
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45 Min
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1j 30 menit