Zařízení & příslušenství
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
8 portions
Suroviny
-
200 g orange, peel removed and reserved, flesh cut in segmentsblood orange peel removed and reserved, flesh cut in segments200 g
-
pomegranate seeds120 g
-
honey20 g
-
Campari20 g
-
gin20 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing230 g
-
caster sugar230 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
medium eggs4
-
milk120 g
-
orange zest grated3 tsp
-
plain flour plus extra for flouring230 g
-
baking powder2 tsp
-
water1100 g
Vanilla Sauce
-
egg yolks from medium eggs6
-
milk450 g
-
sugar75 g
-
vanilla pod seeds only1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
183.3 mg
Protein
11.4 g
Kalorie
2626.7 kJ /
627.8 kcal
Tuk
31.7 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
18.2 g
Sacharidy
72.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1hod.
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Žádné hodnocení
Peanut Butter
Žádné hodnocení
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Žádné hodnocení
Lemon glaze madeleines
24hod. 30min.
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15min.
Mini rum baba bundts
2hod.
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Žádné hodnocení
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20min.
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1hod. 35min.
Traditional gluten free French vanilla canelé
49hod. 5min.
Duck foie gras
24hod.