Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
TM6 TM5 TM31

Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g milk
  • 150 g double cream
  • 150 g soft brown sugar
  • 100 g pecan nuts
  • 200 g sweetcorn, tinned, (drained weight 170 g)
  • 2 vanilla pods, seeds and pods separated
  • 3 egg yolks, from medium eggs

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1225 kJ / 293 kcal
Protein
4.3 g
Sacharidy
22.6 g
Tuk
20.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty