Zařízení & příslušenství
Artisan Plant Pizza
Příprava 20min.
Celkový 35min.
2 portions
Suroviny
Base
-
spelt flour plus extra for dusting50 g
-
buckwheat flour50 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
water4 - 5 Tbsp
-
olive oil2 tsp
Crumb
-
cashew nuts50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic granules¼ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Topping
-
tomato purée3 Tbsp
-
vegetables as desired, sliced thinly for topping
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13.2 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tuk
18.8 g
Sacharidy
41.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mackerel and Lemon Trofie
30 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Buckwheat Crêpes
30 Min
Veggie 'Burritos'
20 Min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1 Std. 20 Min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Houmous Salad Dressing
5 Min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 Std.