Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
TM6 TM5

Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble

4.5 ( 18 hodnocení )

Suroviny

  • 100 g white long-grain rice
  • water plus extra to soak rice
  • 2 white fish fillets skinless, 150-180 g each (e.g. hake, sole, perch)
  • salt plus extra to taste
  • ground black pepper plus extra to taste
  • 6 cherry tomatoes halved
  • 120 g apple (1 apple), cored, cut in pieces (1.5 cm)
  • 120 g pear (1 pear), cored, cut in pieces (1.5 cm)
  • 1 Tbsp honey
  • 1 Tbsp lemon juice
  • 130 g carrots cut in sticks (1 cm x 5 cm)
  • 4 green asparagus woody ends removed, halved lengthwise if thicker than 1 cm
    nebo 150 g broccoli florets
  • 40 g plain flour
  • 20 g brown sugar
  • 20 g butter
  • 150 g onions cut in pieces (4 cm)
  • 1 garlic clove
  • 250 - 300 g butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 80 g ripe tomatoes cut in pieces
  • 1 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 400 g water
  • fresh chives chopped, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
832 kcal / 3480 kJ
Protein
43 g
Tuk
22 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
13.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty