Toastbrot (glutenfrei)

Toastbrot (glutenfrei)

4.5 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 14hod.
12 Scheiben

Suroviny

  • Buchweizenmehl
    45 g
  • Reismehl (siehe Tipp)
    30 g
  • Wasser
    585 g
  • frische Germ
    20 g
  • Flohsamenschalen
    20 g
  • glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Öl zum Einfetten
    2 TL
  • Milch zum Bestreichen
    1 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Sodík 198 mg
Protein 5 g
Kalorie 731 kJ / 175 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...