Crema vegana ai peperoni e anacardi su pane tostato

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
300 g

Suroviny

  • 80 g di noci di anacardo
    80 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio piccolo
  • 100 g di peperoni rossi arrostiti, in scatola nell'olio, scolati
  • 30 g di olio di oliva
  • 120 g di pomodori secchi, sott'olio scolati
  • 2 cucchiai di paprica dolce
  • 1 cucchiaino di sale
  • 10 - 12 fette di pane tostato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 1422 mg
Protein 22.9 g
Kalorie 2706.4 kJ / 646.8 kcal
Tuk 26.9 g
Vláknina 12.3 g
Nasycený tuk 4.6 g
Sacharidy 86.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...