Zařízení & příslušenství
Karamellisierte Portwein-Zwiebeln
Příprava 5min.
Celkový 20min.
8 Portionen
Suroviny
-
Öl15 g
-
rote Zwiebeln halbiert, in Ringen300 g
-
Salz¾ TL
-
brauner Zucker30 g
-
roter Portwein40 g
-
Balsamico, dunkel10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
221.5 mg
Protein
0.4 g
Kalorie
227.7 kJ /
54.4 kcal
Tuk
1.9 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
8.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 6/2025
39 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Mascarponecreme mit Butter-Karamell-Birnen und Cookie-Crunch
25min.
Trüffelrisotto
45min.
Reibekuchen-Pizza mit Rote-Bete-Creme und Feldsalat
1hod.
Paprika-Konfitüre süß-herzhaft
25min.
Confierte Möhren mit Ziegenkäsecreme und Haferflocken-Shortbread
1hod. 25min.
Kartoffel-Sahne-Gratin-Türmchen
12hod.
Confierte Entenkeulen
3hod. 30min.
Oliven-Ciabatta
24hod.
Käse-Porree-Tarte
1hod. 5min.
Spinatspätzle mit Walnuss-Sauce
1hod.
Butter, selbst gemacht
10min.
Knoblauch-Parmesan-Orzotto
30min.