Zařízení & příslušenství
Béarnaisesaus
Příprava 5min.
Celkový 20min.
12 portie
Suroviny
-
dragon, vers6 - 7 takjes
-
sjalot120 gram
-
witte wijnazijn120 gram
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken snijden270 gram
-
eierdooiers6
-
zout1 theelepel
-
peper, gemalen3 snuifjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 12 portie
Sodík
1908 mg
Protein
37.5 g
Kalorie
11676 kJ /
2788.5 kcal
Tuk
292.5 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
156 g
Sacharidy
7.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Žádné hodnocení
Crème brûlée op Portugese wijze
Žádné hodnocení
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min.
Rijst met Zeevruchten
Žádné hodnocení
Hollandaise saus
Žádné hodnocení
Mediterrane paprika's
Žádné hodnocení
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min.
Pulled Pork
Žádné hodnocení
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1hod. 40min.
Taart met peer en brie
1hod. 10min.
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min.
Vanille-ijs
12hod.