Hollandaise saus

Hollandaise saus

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 15min.
500 gram

Suroviny

  • citroensap, vers geperst
    20 - 40 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
    175 - 350 g
  • eierdooiers
    4 - 8
  • zout
    ½ - 1 theelepel
  • peper, vers gemalen
    1 - 2 snuifjes
  • water
    10 - 20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 500 gram

Sodík 939 mg
Protein 48 g
Kalorie 15119 kJ / 3611 kcal
Tuk 380 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 203 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...