Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g freekeh
- 500 g water, gefilterd plus extra voor het weken
- 250 g cherry tomaten, in helften gesneden
- 30 g kappertjes op azijn
- 50 g pijnboompitten
- 50 g gepelde walnoten
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 3 tl voedingsgist, (zie tips)
- ¼ tl gedroogde tijm
- 1 courgette, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 knoflookteentjes
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 2 takjes verse basilicum, alleen de blaadjes
- 3 paprika's, (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit
- 1 tl groentebouillonpasta, (zie tips)
- zout, om te kruiden
- gemalen zwarte peper, om te kruiden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 9.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Žádné hodnocení
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Vijfzaden energierepen
Žádné hodnocení
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 min
Gegrilde kaas met champignons
Žádné hodnocení
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 godz. 30 min
Aardappel pannenkoeken
45 min
Pulled pork burgers
Žádné hodnocení
Fideuá van groenten
40min
Kruiden en Cashew dip
8j 10 menit