Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g freekeh
- 500 g water, gefilterd plus extra voor het weken
- 250 g cherry tomaten, in helften gesneden
- 30 g kappertjes op azijn
- 50 g pijnboompitten
- 50 g gepelde walnoten
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 3 tl voedingsgist, (zie tips)
- ¼ tl gedroogde tijm
- 1 courgette, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 knoflookteentjes
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 2 takjes verse basilicum, alleen de blaadjes
- 3 paprika's, (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit
- 1 tl groentebouillonpasta, (zie tips)
- zout, om te kruiden
- gemalen zwarte peper, om te kruiden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 9.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Noten bolognese
35min
Vegetarische chili
Žádné hodnocení
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Žádné hodnocení
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Vichyssoise met pasta
35min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Batch cooking - Basisrecepten
Žádné hodnocení
Spaghettinestjes met linzenballen
1 godz. 5 min
Chili con carne
40 Min