Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g freekeh
- 500 g water, gefilterd plus extra voor het weken
- 250 g cherry tomaten, in helften gesneden
- 30 g kappertjes op azijn
- 50 g pijnboompitten
- 50 g gepelde walnoten
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 3 tl voedingsgist, (zie tips)
- ¼ tl gedroogde tijm
- 1 courgette, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 knoflookteentjes
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 2 takjes verse basilicum, alleen de blaadjes
- 3 paprika's, (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit
- 1 tl groentebouillonpasta, (zie tips)
- zout, om te kruiden
- gemalen zwarte peper, om te kruiden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 9.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sushi donuts
50 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Žádné hodnocení
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Spiesje van konijn, appel en pruim
Žádné hodnocení
Stevige linzenchili
50 Min
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Vegan baklava
Žádné hodnocení
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Chai latte parfait
15h 5min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Žádné hodnocení
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 Min
Kwarktaart in potjes
4h