Zařízení & příslušenství
Gevouwen kruidenbrood
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
20 portie
Suroviny
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
4.1 g
Kalorie
780.1 kJ /
186.5 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
25.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Sloppy Gold Rush Burgers
Žádné hodnocení
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min.
Verfrissende Melkdrank
5min.
Tumis Buncis
Žádné hodnocení
Groente-Omeletten
30min.
Limoncello-Taart
2hod. 30min.
Pizza Diavola
Žádné hodnocení
Butter Chicken
1hod.
Groentesticks
Žádné hodnocení
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1hod.
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min.
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min.