Zařízení & příslušenství
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portie
Suroviny
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
118.7 mg
Protein
9.2 g
Kalorie
1868 kJ /
446 kcal
Tuk
12.4 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sacharidy
76.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pad Thai
45 Min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Salmorejo
Keine Bewertungen
Shakshuka
50 Min
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Tarte Tatin
2 Std.
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen
Citroen-kokos bliss balletjes
40 Min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen