Spaghettis aux tomates et aux champignons

4.1 29 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • 25 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
    1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • ½ - 1 c. à café de sel selon les goûts
  • 1 pincée d'ail en poudre
  • 1 c. à café d'origan séché
  • 1 - 3 pincée(s) de piment, sec, en flocons (volitelně) selon les goûts
  • 100 g de lardons (volitelně) en dés
  • 80 g de champignons de Paris, frais en tranches
    80 g de champignons de Paris, en boîte, égouttés, en tranches
  • 300 g de tomates concassées en conserve
  • 550 g d'eau
  • 300 g de spaghetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 469 mg
Protein 11.7 g
Kalorie 1536.6 kJ / 367.3 kcal
Tuk 7.5 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 63.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...