Oeufs brouillés Sous vide

Oeufs brouillés Sous vide

3.8 9 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
2 portions

Suroviny

  • 30 g de beurre non salé à température ambiante
  • 30 g de crème à cuisson, 30-40% M.G.
    30 g de lait entier
  • 6 œufs de gros calibre à température ambiante
  • 2 pincées de sel
  • 1845 g d'eau pour immerger complètement le sac (pas plus haut que le niveau de remplissage max.)
  • 2 c. à thé de jus de citron
  • 1 pincée de poivre noir moulu
  • 1 c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée, au goût

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 681.4 mg
Protein 22.5 g
Kalorie 1898.5 kJ / 452 kcal
Tuk 40.6 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 20.9 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...