泡菜海鮮烏龍麵

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 草蝦 帶殼
    250 克
  • 蔥白斜切長段,蔥綠切蔥花
    2 - 3 支
  • 新鮮香菇 切片
    30 克
  • 韓式泡菜 (辛奇)
    150 克
  • 800 克
  • 高湯包 市售或自製,(詳見要訣)
  • 小白菜 切段
    150 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 烏龍麵 冷凍,不須解凍
    400 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1475.1 mg
Protein 67.4 g
Kalorie 4485.8 kJ / 1072.1 kcal
Tuk 16.3 g
Vláknina 8.6 g
Nasycený tuk 3.7 g
Sacharidy 160 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...