早餐(蒸鸡蛋羹、山药、菠菜配低脂牛奶)

5.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 25min.
1 人份

Suroviny

  • 蒸煮用
    300 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    1 颗
  • 蒸蛋用
    100 克
  • 1 小撮
  • 新鲜菠菜 洗净沥干
    100 克
  • 山药 去皮,切薄片
    120 克
  • 白芝麻
    5 克
  • 调味用
    1 小撮
  • 低脂牛奶
    250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 596.8 mg
Protein 23.4 g
Kalorie 1660.6 kJ / 358 kcal
Tuk 10.5 g
Vláknina 7.7 g
Nasycený tuk 2.2 g
Sacharidy 43.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...