Zařízení & příslušenství
早餐(蒸鸡蛋羹、山药、菠菜配低脂牛奶)
Příprava 5min.
Celkový 25min.
1 人份
Suroviny
-
水 蒸煮用300 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
水 蒸蛋用100 克
-
盐1 小撮
-
新鲜菠菜 洗净沥干100 克
-
山药 去皮,切薄片120 克
-
白芝麻5 克
-
盐 调味用1 小撮
-
低脂牛奶250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
596.8 mg
Protein
23.4 g
Kalorie
1660.6 kJ /
358 kcal
Tuk
10.5 g
Vláknina
7.7 g
Nasycený tuk
2.2 g
Sacharidy
43.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
轻松瘦身餐 第二辑
3 Recipes
Čína
Čína