Zařízení & příslušenství
肉烧豆角
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
姜 切片5 克
-
油15 克
-
老抽5 克
-
猪肋排 切块,5厘米300 克
-
黄豆酱20 克
-
水150 克
-
油豆角 切段,5厘米200 克
-
生抽10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.2 g
Kalorie
807 kJ /
193 kcal
Tuk
16.6 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
4.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína