Zařízení & příslušenství
蒸饺子
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
饺子馅
-
卷心菜 切大块1000 克
-
肉糜500 克
-
老抽2 汤匙
-
生抽2 汤匙
-
麻油25 克
-
油50 克
包水饺
-
饺子皮 (市售)80 张
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
29 g
Kalorie
3305 kJ /
790 kcal
Tuk
55 g
Vláknina
7.8 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品幸福厨房家常料理
188 recepty/-ů
Čína
Čína