蒸饺子

蒸饺子

4.0 8 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

饺子馅
  • 卷心菜 切大块
    1000 克
  • 肉糜
    500 克
  • 老抽
    2 汤匙
  • 生抽
    2 汤匙
  • 麻油
    25 克
  • 50 克
包水饺
  • 饺子皮 (市售)
    80 张
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 29 g
Kalorie 3305 kJ / 790 kcal
Tuk 55 g
Vláknina 7.8 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...