Bier-Gulasch mit Käse-Knödeln

Bier-Gulasch mit Käse-Knödeln

4.0 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 Portionen

Suroviny

Käse-Knödel
  • Cheddar in Stücken
    50 g
  • Petersilienblätter
    5 g
  • starkes Mehl
    140 g
    140 g Brotmehl
  • Butter
    20 g
  • Backpulver (ca. 1 TL)
    5 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Milch
    40 g
  • Ei
    1
Bier-Gulasch und Fertigstellung
  • Gulasch vom Rind (2-3cm)
    800 g
  • starkes Mehl
    70 g
  • Salz
    10 g
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • pflanzliches Öl
    35 g
  • Zwiebel halbiert
    150 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe
    1 TL
    1 Würfel Fleisch Brühwürfel (0,5 l)
  • Lorbeerblatt
    1
  • Thymianblätter, frisch
    2 TL
    1 TL Thymian, getrocknet
  • Wasser
    500 g
  • Ale
    500 g
    500 g Bier
  • Champignon, frisch geviertelt
    150 g
  • Karotte in Scheiben (4 mm)
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1955 mg
Protein 41 g
Kalorie 2813 kJ / 672 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 59 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...