Rosa gebratene Rindersteaks mit Sauce Béarnaise

Rosa gebratene Rindersteaks mit Sauce Béarnaise

5.0 1 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 Portion

Suroviny

  • Zitronensaft
    30 g
  • Rinderfiletsteaks (à 180-200 g, 3 cm dick)
    4
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • frischer Thymian
    4 Stängel
  • Schalotte halbiert
    50 g
  • Estragon, frisch abgezupft
    1 - 2 Stängel
  • Weiβwein trocken
    50 g
  • Weißweinessig
    1 EL
  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Braten
    200 Gramm
  • Eigelb
    4

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1365 mg
Protein 71 g
Kalorie 4941 kJ / 1181 kcal
Tuk 96 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 49 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...