Brunir des lanières de bœuf

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 portion

Suroviny

  • 15 g d'huile végétale
    15 g d'huile d'olive vierge extra
  • 1 gousse d'ail
    30 g d'oignon
  • 225 g de surlonge de bœuf paré, coupé en bandes (1.5cm x 4 cm), séché avec du papier absorbant
    225 g de triangle de bas de surlonge de boeuf, paré, coupé en bandes (1.5cm x 4 cm), séché avec du papier absorbant

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 57.7 mg
Protein 22.5 g
Kalorie 1285.6 kJ / 307.3 kcal
Tuk 23.6 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 7.6 g
Sacharidy 0.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...