Pizza napolitaine

4.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 9hod.
2 portions

Suroviny

  • 450 g d'eau
  • 3 g de levure fraîche
  • 360 g de farine à pâtisserie et un peu pour le plan de travail
    360 g de farine manitoba, et un peu pour le plan de travail
  • 8 g de sel
  • 30 g de jus de citron
  • 200 - 220 g de tomates concassées en conserve
  • 200 g de mozzarella de bufflonne bien égouttée et coupée en tranches
  • d'huile d'olive extra vierge en fonction des goûts
  • feuilles de basilic frais pour la finition

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2196.1 mg
Protein 42.4 g
Kalorie 4109.9 kJ / 982.3 kcal
Tuk 24.6 g
Vláknina 6.6 g
Nasycený tuk 13.6 g
Sacharidy 145.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...