Fabada Asturiana (Ragoût espagnol de haricots blancs des Asturies)

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15hod. 30min.
4 portions

Suroviny

  • 300 g d'haricots blancs demi-secs de type haricots faba des Asturies
  • 1 morceau de jambon lacón, (environ 100 g)
  • 100 g de chorizo en morceaux
  • 100 g de boudin noir en morceaux
  • 100 g de lard fumé en morceaux
  • 1450 g d'eau et un peu pour le trempage

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 943.3 mg
Protein 17.7 g
Kalorie 1471 kJ / 351 kcal
Tuk 26.9 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 9.6 g
Sacharidy 9.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...