Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto allo zafferano
- 4 uova
- 50 g di burro fuso
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 100 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto fresco
- 6 fili di erba cipollina fresca
- 250 g di robiola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di carpaccio di pesce spada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 23.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min
Tartufini salati
3 Std.
Rotolini di crêpes di grano saraceno al salmone
45 Min
Tartine di pane alla menta
4h 10min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Blinis alla curcuma con pesce spada
1 Std.
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Cheesecake al pesto genovese
9 Std.
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 Std.
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Flan al salmone affumicato
45 Min