Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto allo zafferano
- 4 uova
- 50 g di burro fuso
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 100 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto fresco
- 6 fili di erba cipollina fresca
- 250 g di robiola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di carpaccio di pesce spada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 23.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè al salmone
1h 50 min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Tartine di pane alla menta
4h 10 min
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7h 30 min
Vellutata di salmone in crosta
1h 50 min
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1h
Muffin al profumo di mare
1h
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20 min
Bignè alla crema di funghi e speck
1 Std. 35 Min
Crema spalmabile alla mortadella
15min