Number cake 10

4.0 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 15min.
12 parts

Suroviny

Les génoises
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 8 œufs, de taille moyenne (53-63 g)
  • 250 g de sucre en poudre
  • 250 g de farine fermentante
  • 2 pincées de sel
La crème fouettée aux fraises et le montage
  • 250 g de fraises
  • 10 g de sucre en poudre
  • 600 g de crème, min. 30% M.G. bien froide
  • 120 g de framboises
  • 1 c. à soupe de sucre glace pour la finition

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 347.3 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 1795.1 kJ / 429 kcal
Tuk 25.9 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 14.9 g
Sacharidy 42.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...