Truthan-Tonnato mit warmem Kartoffelsalat

1.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

  • Kartoffeln geschält, gewürfelt (1,5-2 cm)
    1000 g
  • Eier eingewickelt in Frischhaltefolie
    4
  • Trutenbrustfilets, ohne Haut
    800 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen zum Würzen
  • Butterschmalz
    20 g
  • gemischtes Gemüse in Stücke geschnitten (3-4 cm)
    100 g
  • Weißwein
    100 g
  • Lorbeerblätter frisch
    2
  • Wasser
    500 g
  • Oliven, alle Sorten, entkernt
    50 g
  • Salz plus extra zum Würzen
    ½ Teelöffel
Tonnato-Sauce
  • Sardellenfilets, in Öl eingelegt
    6
  • Salzgurke abgetropft
    1 - 2
  • Thunfisch aus der Dose in Olivenöl
    200 g
  • Crème fraîche, mit 30% Fettgehalt
    200 g
  • Salz
    3 Prisen
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1112.9 mg
Protein 44.8 g
Kalorie 2325.8 kJ / 555.9 kcal
Tuk 24.7 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 9.9 g
Sacharidy 34.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...