Vegane Austernpilzsuppe

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 Portion

Suroviny

  • Zwiebel halbiert
    120 g
  • Möhren in Stücken (2 cm)
    120 g
  • Staudensellerie in Stücken (2 cm)
    80 g
    80 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
  • Petersilienwurzel in Stücken (2 cm)
    60 g
  • Knoblauchzehe
    2
  • Öl
    30 g
  • Wasser
    650 g
  • Austernpilz, frisch in Streifen (0,5-1 cm)
    500 g
  • Lorbeerblätter getrocknet
    2
  • Pimentkörner
    3
  • Paprika, süß
    1 TL
  • Paprika rosenscharf
    ½ TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Ingwer, getrocknet, gemahlen
    ¼ TL
  • Muskatnuss
    ¼ TL
  • Salz
    1 TL
  • Tomatenmark
    15 g
  • Majoran, getrocknet
    2 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 670 mg
Protein 6 g
Kalorie 663 kJ / 159 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...