Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 5 Zweiglein frische Petersilie, abgezupft
- 200 g Tomaten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 200 g Rote Bete, roh, in Stücken (2 cm)
- 40 g Olivenöl
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 100 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 200 g Weißkohl, in Streifen
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 513 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackbällchen-Suppe
45 min
Ucha - Fischsuppe
50 min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10 min
Borschtsch vegetarisch
1h 10 min
Graupen, gekocht
35 min
Grüne Bohnen-Kartoffel-Eintopf
30 min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10 min
Russischer Rote-Bete-Salat
1h 10 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20 min