
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 5 Zweiglein frische Petersilie abgezupft
- 200 g Tomaten in Stücken
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 100 g Möhren in Stücken
- 200 g Rote Bete, roh in Stücken (2 cm)
- 40 g Olivenöl
- 150 g Kartoffeln in Stücken (2 cm)
- 100 g rote Paprika in Stücken (2 cm)
- 200 g Weißkohl in Streifen
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 123 kcal / 513 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buchweizen-Gemüse-Topf
40min
Borschtsch vegetarisch
1hod. 10min
Borschtsch mit Rindfleisch
1hod. 10min
Okroschka (Kalte Suppe)
1hod. 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2hod. 20min
Russischer Rote-Bete-Salat
1hod. 10min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Ucha - Fischsuppe
50min